08 september 2008

En frø i pungen

Er dine penge konstant på vej væk, så overvej at lægge et billede af en frø i din pung. I Japan betyder frøen nemlig "kom tilbage" har jeg ladet mig fortælle. Det forklarer de overdimentionerede og lidet kønne frøer i vores restaurant, her hvor jeg bor.


Nu er det sådan, at de fleste af de penge, der ryger ud for mit vedkommende aldrig rører min pung. Spørgsmålet er så, hvordan jeg får frøen ind på bankkontoen?

3 kommentarer:

  1. Tak for de fine små indtryk og rejseberetninger. Til kultur udvekslingen kan jeg fortælle at der i haveforeningen idag har været besøg af en japaner, der gerne ville starte en kolonihave forening i Japan og derfor lige skulle høre lidt om hvordan og hvorledes. Og selvfølgelig(min fordom der stammer fra jaoanske turister) tage ca 2000 billeder.

    SvarSlet
  2. Hej søs kan du ikke sende en frø til mig i pakke med modtager betaler :D Jeg vil stille den foran min dør og vente på at DU kommer tilbage :) Jeg er simpelthen så skide stolt af dig, Søs. Ja du har fået kam til manken og jeg er ikke i tvivl om at du nok skal få redt selv de mest filtrede klumper ud. Du har arbejdet hårdt i al den tid jeg kan huske, så mon ikke du høster i disse år og afgrøderne har fået bedste pasning. Jeg elsker dig. Knus B.SIS

    SvarSlet
  3. Tak for kommentarerne :)

    Spændende med de japanske kolonihaver - aner ikke hvor de skulle have plads til at klemme dem ind henne. I bjergene måske... Og apropos knipseriet, så skal jeg ikke lade dem høre noget!

    Og tak søster! Jeg skal nok komme hjem igen, glæder mig til at se og kramme dig igen!

    SvarSlet