11 februar 2009

Japanerne opfinder tis-væk pillen til kamp mod kvinders stress


Japanske kvinder føler sig stressede over deres tissetrang, som tilmed forringer livskvaliteten. Det viser en "undersøgelse", som firmaet Kowa har foretaget. Hele tiden skal kvinden mærke efter om blæren nu er fuld, lige som hun har lagt sig i seng eller når hun burde koncentrere sig på jobbet. Men heldigvis har det japanske firma Kowa opfundet en pille, der løser netop dette problem(?). Tag den lille pille tre gange om dagen, og så er du fri for at skulle koncentrere dig om kroppens forstyrrende signaler. Mere tid til arbejd, arbejd.

5 kommentarer:

  1. Var der nogen, der sagde sygeliggørelse?

    SvarSlet
  2. I don't get it.

    Vil det sige at pillen fjerner trangen (hvordan ved man så når det er tisse-tid..?) eller kontrollerer/påvirker den hvornår det er tid?

    SvarSlet
  3. Jeg vil da få endnu mere stress hvis jeg skal bruge min ringe hjerne kapacitet til selv at huske hvornår jeg skal tisse. Så er det da nemmere at min krop fysisk kan gøre opmærksom på det...

    En ting er min kalender popper op når jeg skal til møde... jeg forestiller mig scenariet: Pliinggg husk at tisse - Due in 10 minutes - Dismis or snooze

    SvarSlet
  4. Fordelen ville være at alle på kontoret kunne lægge deres tissetider ind i outlook og dermed sikre at toilettet ikke bliver 'overbooket' - Slut med spekulationernen om hvem der ikke bruger børsten.
    Samtidig kunne profilteksten på både msn og Facebook ændres så den ikke længere bare nøjes med at sige 'Fraværende'. Alle ens kontakter vil blive mødt med teksten: 'På potten', og de vil vide at denne kvinde (m/k) ikke overlader noget til tilfældighederne, og har styr på alt i sit liv.

    Der er nu ikke noget så smukt som når medicin og teknologi går hånd i hånd for at løse alle vores store og relevante problemer.

    SvarSlet
  5. Pillen påvirker og kontrollerer, hvornår man tisser. Men den fjerne ikke behovet. Ellers ville det for alvor ende i sygeliggørelse!

    SvarSlet