24 oktober 2007

Overlevelse for fremmedordsfanatikere

Den berømte håndholdte trådløse lygte "MagLite" er ikke for enhver. I hvert fald ikke hvis man læser deres reklameannonce bag på DSB bladet for tiden. Her er et uddrag. Først overskriften:

"It stays brighter longer than ever. Assuming that's important to you"

Fair nok, de fleste der vil have en lommelygte, vil have en der lyser i lang tid.

"Robust aluminiumskonstruktion fremstillet med riflet design. Fuldt anodiseret for at opnå forbedret korrosionsbestandighed. Vandafvisende. Stødsikker. En så pålidelig partner, som du kan forestille dig."

Okay. Hvilke behov tales der lige til her? Hvem vil dræbe for at få lækkert riflet design og bekymrer sig korrosionsbestandighed? Dette handler om overlevelse for fremmedords fanatikere og ingeniører. Det lyder godt nok som en teknisk og smart lygte. To af dem, tak. Kan den lave kaffe?

2 kommentarer:

  1. Den kan nok ikke lave kaffe, men jeg er sikker på du kan røre rundt i din kaffe med den...og måske det riflede design kan agere piskeris så den også kan bruges som mælkeskummer eller noget. For hvem siger det bare skal være kedelig pulverkaffe når man er i vildmarken...

    SvarSlet
  2. Maglite er sku da for fed! står på min ønskeseddel her til jul.
    Eller gør den det fordi jeg hver tirsdag skal vade gennem danmarks mindste by næsten uden gadelys og bare mangler en til at vise mig vejen??
    Ja gadelamper det ville sku være velfærd herude på Larstyndskidsmarker

    Gazza

    SvarSlet