28 april 2007

Se den tonedøve danser...

Der er ikke noget som at danse - jeg elsker det! Selv når ingen andre har tænkt sig at gøre brug af de frie kvadratmeter, jeg automatisk opfatter som et dansegulv, når eksempelvis Man in the Mirror brager ud af højttalerne... Rytmen smælder ud i rummet, foden vipper, armene flyver rundt - der er ikke noget at gøre. Og det gør jeg på trods af, at jeg flere gange er konstateret helt og aldeles tonedøv! Jo, jo det er sandt. I folkeskolen stod der i mine papirer, at trak jeg et spørgsmål om svingninger og frekvens ved det grønne bord, så måtte jeg trække om - for jeg kunne ikke indstille frekvensmåleren efter stemmegaflen - overhovedet. Sidenhen er det cementeret i diverse tests - der ikke noget at gøre... (Prøv selv en test her).

Efter at have lavet den værste lejlighedssang i mands minde til min brors bryllup (han reddede den heldigvis selv) så har jeg smidt håndklædet i ringen. Men jeg synes alle har ret til at danse! Så: Go Napoleon Dynamite tonight girls and guys!

07 april 2007

En helt fantastisk dag!

Nu er den netop sluttet: En helt fantastisk dag! En dag med forkælelse, med skamløs selvfokus og fokus i det hele taget... Min fødselsdag.

Min kæreste har været arkitekten bag størstedelen af forkælelsen med hjemmebag, overraskelser og en super gave - som betyder, at jeg nu kan dele et par løse skud med jer:


Et billede fra udflugten til smukke Frederiksborg slot - George Michael har selv klippet hækkene.




Dette er mig foran et billede af kong Christian den IVs hore - min slægtning - Kirsten Munk. Nydelige kniplinger frøken.

Er der lighed? Løse håndled?




Det er altid noget, at jeg havde hende den fotogene med - det kan det ny erhvervede kam era ikke få skylden for :)