31 maj 2007

Macy Yay!


Hun fik publikum op fra sæderne i Tivolis gamle koncertsal, en del af os fik hun endda til at praktisere en moderne version af Kaptajn Jespersens morgengymnastik - sving armen over hovedet, frem og tilbage, stræk og bøj... Hun legede med melodierne, genrene og teksterne. Hun var i hopla den kære Macy Gray, trods et publikum der til tider var lidt trægt.

Hun trækker på et repertoire, der spænder fra det bittersøde første album "On how life is" til det seneste "Big" - som er stort. Her leger hun med de store drenge - Will.i.am og Justin T - og mon ikke det har givet inspiration. I alle fald tør hun nu stå ansigt til ansigt med sit publikum og det klæder hende (modsat tidligere hvor hun efter sigende yndede at stene i et hjørne af scenen med ryggen til). Fantastisk koncertoplevelse, det var rå sødme i fornem cocktail!

23 maj 2007

Kronos holder styr på søvnen

Havde jeg fundet det noget før, så ville jeg helt klart have ønsket mig et søvnrytmeur i fødselsdagsgave. Jeg har faktisk lagt mit armbåndsur i skuffen og talt dets dage på min arm - helt ærligt så kigger jeg jo tiere på mobilens ur alligevel.
Ind fra højre kommer der så en produktfornyelse, der sparker armbåndsuret ind i kampen igen.
Det er intet mindre end et ur, som ikke bare holder dateret på, hvad klokken og hvilken dato det er samt hvor i verdens geografiske grid jeg befinder mig. Dette ur kan simpelhen måle, hvornår det er bedst for mig at vågne! Jeg kan stille uret mellem 6 og 7 i morgen og bede det vække mig når det bedst passer ind i rytmen (jeg better på 6.59).

Kan jeg også få et ur der kan styre min fornuft og sende mig i seng, når det er bedst?

07 maj 2007

Jeg er cirka lige så forudseende som DSB på årets første snevejrsdag

Jeg er cirka lige så forudseende som DSB på årets første snevejrsdag. Jeg må nu bøje mig i støvet og erkende det. Med højrøde skuldre og udsigt til ikke at blive så meget som en smule mere brun alligevel. Husk solcreme, husk solcreme, husk solcreme.

Av.

Living on the flex side of life...

Da jeg var lille kunne de voksne uden at blive modsagt snildt slynge om sig med udsagn såsom: "Du kan ikke få i pose og i sæk"; "Du kan ikke blæse og have mel i munden", "Et valg har konsekvenser, et hvert valg er et fravalg..." og "Du må godt få en hund, men du skal også huske, at den skal passes og opdrages ".

Dengang gav det ganske god mening. Jeg havde selv en hund dengang. Jeg skulle gå med den, lege med den, tørre op når den glemte, at der galt andre regler for stuen end baghaven og jeg skulle opdrage den. Det virkede meget naturligt, at alle disse glæder og pligter hørte med til at have en hund. Sådan er det ikke nødvendigvis mere.

En ny trend har ramt amerikanerne, der introducerer "Flexpetz":
Flexpetz recently launched in Los Angeles and San Diego, and offers consumers the option of having a dog for just a few hours or days a week. Which is a good solution for people who'd love to have a dog, but are too busy, travel frequently, or live in buildings that don't allow dog ownership.
På sin vis er det jo smukt, at disse konsumenter elsker dyr så meget, at de ønsker at betale for samvær med et dyr, når de selv har overskud... Omvendt virker det ret hult. Jeg kan høre stemmerne fra min barndom i baghovedet: Når du foretager et valg, så fravælger du noget andet! Bare ikke når du lever på livets fleksible side...